mv5bmtgznzu3otq4nv5bml5banbnxkftztcwoty3mza4mg__v1__sx94_sy140_

Extract

Dean, ägaren till en blomsterextrakt-anläggning, försöker bekämpa en myriad av personliga och arbetsrelaterade problem, som t.ex. hans (antagligen) otrogna fru och alla hans anställde som försöker utnyttja honom. Haha. Den ena mer korkad än den andra, å så stackarn som får lida för allt.

mv5bmjexmtyymzk3mv5bml5banbnxkftztcwmzi2njg0mg__v1__sx94_sy140_

Old Dogs

Två vänner och kollegor, en frånskild kärlekstörstande man, och en kärleksfull ungkarl får ett 6-årigt tvillingpar på halsen – deras liv vänds upp och ner just när de ska avsluta ett livsviktigt jobbavtal. Kändes inte direkt som en Disneyrulle, men den var skoj.

filmh12

Elizabeth: The golden age

Den spännande berättelsen om en kvinnas envisa kamp att kontrollera sina känslor, krossa fientligt motstånd och behålla titeln som västvärldens mäktigaste ikon. Även om det följer den första filmen så känns det ändå som att det är så mycket mer historia som saknas.

MV5BMTc1OTQzNzE0Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwNDU4NDk3Mw@@__V1__SY140_SX100_

Life as We Know It

Två singlar med totalt skilda levnadsvanor blir vårdnadshavare till en liten flicka när deras gemensamma vänner dör i en olycka. Det var egentligen bara ett fel med den här filmen – den slutade när den blev som bäst.

MV5BNDY4MTQwMzc1MV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzcwNTM5Ng@@__V1__SY317_

The grey

En team av oljeborrare kraschar med ett flygplan i Alaska vilda natur. Det blir en kamp för överlevnad på mer än ett sätt, när en flock vargar ser dom som inkräktare och börjar jaga dom. Det kändes som om man sett den förut… Alive med vargar typ.

MV5BMTI0MzI5MTY1OV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzU4MjYzMQ@@__V1__SY317_

Feast

Lite ”From dusk to dawn” över den. Helt okej.

Popcorn

Brittiskt skit