MV5BMTk3NTM4NDg3OF5BMl5BanBnXkFtZTcwNDk3MzEwNQ@@__V1__SY317_

The Change-Up

Ungkarlen Mitch och hans gifta barndomskompis Dave önskar i ett berusat ögonblick att dom hade varandras liv. När dom vaknar upp morgonen därpå har deras önskan gått i uppfyllelse. Som alla andra byter-kroppar-med-varann filmer. Lite mer grov humor bara.

mv5bmtq4njqzmjqxnf5bml5banbnxkftztcwntezmdy4mg__v1__sx94_sy140_

Tooth Fairy

En hockeyspelare får ett ovanligt straff för en förseelse – han döms att under en vecka agera som en äkta tandfe. Hur härlig och rolig som helst, både för barn och vuxna.

mv5bmtq1mza4mtizof5bml5banbnxkftztcwmdmxotcymq__v1__sx97_sy140_

What Dreams May Come

Chris och Annie har förlorat sina två barn och dom orkar knappt ta sig igenom dagarna. När även Chris dör orkar inte Annie leva längre och tar sitt liv. Men inte ens döden kan skilja dom åt. Snurrig film om livet efter döden. Filmen fick flera utmärkelser, en Oscar bland annat, men jag gillade den inte.

MV5BMTM4ODk4MTU3N15BMl5BanBnXkFtZTcwNDU1NDczNw@@__V1__SY317_

The Decoy Bride

En känd skådespelerska planerar att gifta sig i hemglihet på en skotsk ö. Media får dock tips om det hela, och för att lura paparazzifotograferna anställs en kvinna från bygden för att agera som en falsk brud. Booooring!

MV5BNjY2Mzc0MDA4NV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTg5OTcxNw@@__V1__SY317_

Abraham Lincoln: Vampire Hunter

När President Lincolns mor blir mördad av en övernaturlig varelse bestämmer han sig för att krossa vampyrerna och de slavägare som hjälper dom Faktiskt rätt hyffsad även om vampyrteorin kanske inte riktigt var traditionell.

MV5BMjEwMDc5MDg1NV5BMl5BanBnXkFtZTYwNzIzMTg5__V1__SY317_

Final Destination 2

Clear kan kanske betraktas som tokig av vissa, men hon har inte tagit fel. Döden rör sig mot Route 23 och är på väg söderut, Kimberly Corman är på väg att tillbringa en avkopplande helg tillsammans med några vänner då hon blir hjälplöst vittne till hur en chaufför tappar kontrollen över sin långtradare lastad med […]

45083-medium

Babas bilar

Besvära dig inte såvida du inte kan svenska, ryska, tyska och spanska.