MV5BNjc2OTg5NTM1NV5BMl5BanBnXkFtZTcwODM3MTMyNA@@__V1__SY317_

Take Me Home Tonight

En planlös collegekille följer sin drömmars tjej till ett Labor Day weekend party. Han, hans tvillingsyster och deras bästa vän får kämpa med den raskt analkande vuxenheten under kvällens lopp. Jag vart verkligen positivt överraskad! Jag skrattade högt flera gånger och jag ville inte ens slita mig från filmen för ett toalettbesök.

47167

Ebba och Didrik

Ebba är 9 år. Ebba planerar sitt liv tillsammans med Philip men så dyker den spännande och lockande Mårten upp. Hon slits mellan sin kärlek till Philip och allt det Mårten kan locka med! Didrik är 12 år. Musiker i själen men har svårt att blomstra tills han möter Yrla och han förälskar sig genast. […]

MV5BMTg2NzM3NDI1NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTQxNjMyMQ@@__V1__SY317_

Terms of Endearment

Aurora Greenway är en kvinna som vet vad hon vill och hon vill inte att hennes enda barn, dottern Emma, ska gifta sig med Flap Horton. Men precis som sin mamma besitter Emma en stor dos egen vilja och envishet och tänker genomföra giftermålet, trots att Aurora vägrar att närvara vid bröllopet. Flera år senare blir […]

10002912_105_150

The proposal

Den krävande kvinnliga chefen gifter sig med sin unge manlige assistent för att slippa skickas tillbaka till Canada. Det hela är bara ett skenäktenskap men efter ett tag dyker äkta känslor upp. Jag blev lite besviken… ville att filmen skulle vara längre.

45083-medium

Babas bilar

Besvära dig inte såvida du inte kan svenska, ryska, tyska och spanska.

mv5bmtqxmzu3nzk4mf5bml5banbnxkftztcwoda2nju0mq_v1_sx94_sy140_

Wind Chill

I ett desperat försök att ta sig till Delaware över jullovet liftar collegestudenten med en klasskamrat hon inte känner. Så fort hon börjar förstå att han vet lite för mycket om henne bestämmer sig främlingen för att ta en genväg via en ödslig landsväg. Snacka om kalla kårar :P. Inte riktigt som man förväntat sig.

MV5BMTk2MDk0NDU4MF5BMl5BanBnXkFtZTcwNzAyODk2Mw@@__V1__SY317_

Vampires Suck

Becca, en ångestfylld tonåring på en ny high school, står plötsligt mellan två övernaturliga beundrare – en lynnig vampyr och en extremt hårig varulv. Jag gillar verkligen inte parodier, så jag förstår inte varför jag trodde att det skulle vara något annorlunda med den här.