mv5bmtm1mtmymdmxmf5bml5banbnxkftztcwnzczmjiwmg__v1__sx97_sy140_

Weather girl

En väderflicka i Seattle bryter ihop under direktsändning efter att fått kännedom om hennes pojkväns otrohet. Inte ett totalt bottennatt, men speciellt bra var den inte.

tt1078912

Night at the museum: Battle of the Smithsonian

SäkerhetsvaktenLarry infiltrerar sig på  Smithsonian institutet för att rädda Jedediah och Octavius som blivit flyttade till museet. Lite bättre än den första.

mv5bmjexodq3mti5nl5bml5banbnxkftztcwmdeymtq5mq__v1__sx94_sy140_

The Soloist

En hemlös, schizofren musiker drömmer om att en dag kunna spela på Walt Disney Concert Hall och träffar Steve, en avdankad journalist som blir hans bästa vän. Jag blev rekommenderad den här filmen som lät ganska lik August Rush till handlingen, men var inte alls lika bra. De 1,57 tim kändes som 3.

mv5bmja3ndi4oduwmf5bml5banbnxkftztcwotgxotkymq__v1__sx98_sy140_

Cry Baby

Eisenhower är president, rock’n’roll regerar och Wade ”Cry-Baby” Walker är värstingen i skolan. Johnny Depp leder en supercool skådespelarensemble som den oemotståndlige skurken vars fantastiska förmåga att fäll en ensam tår gör tjejerna galna – speciellt den rika och vackra Alison Vernon-Williams, som mot sin vilja dras till den omogna brottslingen och hans förbjudna värld […]

The return

 Hyffsat bra.. fast jag gillande inte slutet.

mv5bmje3mjq2odc1n15bml5banbnxkftztcwnjyymzi5mg__v1__sx100_sy137_

Antichrist

Han och hon förlorar sin lille son, som leder till att hon drabbas av fruktansvärd panikångest. Hennes make är terapeut och trots riktlinjer om att aldrig behandla sina nära och kära, försöker de tillsammans att brottas med hennes våndor, på platsen där hennes ångest upplevs som starkast: Eden, en övergiven stuga mitt i skogen. Den […]

mv5bmtc0njc1mtu5nl5bml5banbnxkftztcwmja4nde2mq_v1_sx94_sy140_

Superhero Movie

High school tönten Rick Riker blir biten av ett radioaktivt kryp och får superkrafter och beslutar sig för att utnyttja dessa för att bekämpa kriminalitet. Lika dålig som jag förväntande, men det var några roliga inslag.