MV5BMjExNTc4NDg3OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNTMzNDAxNw@@__V1__SY317_

Think Like a Man

När fyra män får veta att deras flickvänner använt sig av en känd författares relationsråd mot dom, bestämmer de sig för att vända på steken. Jisses vilket onödigt spenderade av tid. Satt hela tiden och väntade på att nåt skulle hända, men tji fick jag.

mv5bmti3mdi2ndc3ml5bml5banbnxkftztcwndq2mzqymq__v1__sx98_sy140_

Hocus Pocus

Tre vansinniga och vilda häxor dyker upp ifrån sjuttonhundratalets Salem för en vild natt i magin och humorns tecken. Efter det att dom frammanats utav tre ovetande ungdomar ger sig den 300-åriga trion i kast med att lägga en förbannelse över hela staden och att försöka få tillbaka sin ungdom – men först måste dom […]

MV5BMTc4NzgyMjQwMV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjMxODcwNw@@__V1__SY317_

Young Adult

Strax efter att författarinnan Mavis Gary skilt sig återvänder hon till sin lilla hemstad i Minnesota. Där hoppas hon återuppta en romans med kärlek från skolan, som nu är gift och har barn. Det där var ju slöseri med tid. Trist historia om en kvinna som försöker hålla fast vid skolans glansdagar där hon tillhörde det populära gänget.

mv5bmtc0mtywnzq5nl5bml5banbnxkftztcwmjg2mzu1mq_v1_sy140_sx100_

Penelope

En nymodern Skönheten och Odjuret saga om ett flickebarn som föds med en förtrollning som endast kan brytas genom äkta kärlek. Samma sensmoral som i Disneys klassiker. Även om det är en väldigt överdriven film så gillar jag lättsamheten i den.

mv5bmtk2mzcwmtiwov5bml5banbnxkftztcwmdc4mji1mq_v1_sy140_sx100_

Rendition

Gränsen mellan förhör och tortyr är hårfin, likaså gränsen mellan att kämpa mot terrorism och att själv bli terrorist. Anwar El-Ibraim, en amerikansk kemist av egyptiskt ursprung, tycks hela tiden hamna på fel plats vid fel tillfälle. Det var jäklar så snurrigt när det hoppades fram och tillbaka i tiden hela tiden.

mv5bmtm1odayodexmf5bml5banbnxkftztcwntm3ntk0mq_v1_sy140_sx100_

Vacancy

Amy och David blir strandsatta på ett motell när deras bil går sönder. Snart upptäcker de videofilmer på mord som verkar ha spelats in i deras hotellrum. Den var riktigt spännande.

MV5BMjI0MTI1MjA5MF5BMl5BanB

Cougars Inc.

Collegestudenten Sam startar en eskortfirma för ensamstående singelmammor som vill dejta yngre män. Verksamheten blomstrar, men att mixa nöje med affärer kan vara ödesdigert . Påminner om MILF. Inte lika dåligt, men sevärd? Nej, knappast.