Christina

Var orginell och skapa egna tavlor i hemmet. Nu när tekniken kommit så långt kan man skriva ut riktigt bra bilder på sin egen skrivare. Fotopapper finns att köpa billigt på exempelvis Rusta som har 50 pack för 79 spänn. Det går så klart även bra att använda vanligt papper, men utskrifterna blir inte lika skarpa. Glöm inte att alltid skriva ut högupplöst, fotokvalitét eller vad din skrivare nu har för inställningar.

Vill man inte ha egna foton på väggarna går det ju bra att skriva ut vad sjutton som helst. Ordspråk, avbildningar på tavlor, roliga listor, arga lappar. Ja, vad som helst som går att skriva ut går det att göra tavlor av.  Ett roligt presenttips är att göra pratbubblor på foton av personen i fråga och göra ett kollage. Har du ett bildredigeringsprogram kan du göra pratbubblorna i det och skriva ditt något roligt som passar till bilden.

Ramar hittar du billigt på på loppis som du kan måla om, limma dit glitter, plastblommor, presentpapper eller vad du nu vill ha för utseende på din ram. Annars finns det ju nya att köpa rätt billigt på IKEA.

Vill du använda andra bilder än dina egna är det lätt att hitta på Google. Observera att du får fler träffar om du skriver sökord på engelska. Glöm inte att ändra resultatet till att endast visa stora bilder.

Här är några förslag på schyssta bilder…








Tips, ,

11 mars 2010

Posta en kommentar