Christina

Söndag och klockan är straxt efter 9. Har redan varit uppe några timmar och druckit magen full med kaffe. Sitter och funderar över vad man ska hitta på idag. Tvätta och städa gjorde jag ju igår, så det är ju avklarat.

Har funderat ett tag på att skaffa ny digitalkamera. Min gamla Pentax Optio S börjar bli till åren och fungerar så där halvdant, så det är nog dags att pensionera den. När jag köpte den var de 3.2 megapixlarna väldigt mycket, men jämför man med dagens kameror är det en leksak. Men jag vet hur kameran fungerar och den har bra funktioner som filmning, rödöga, självutlösare och massa andra fiffiga saker, som jag egentligen aldrig använder.

Jag vill ju inte lägga ut en förmögenhet, den blir iallafall värdelös inom ett år. Så vill jag att batteriet och minneskortet till min Pentax ska funka även i den nya så jag slipper köpa det igen. Min kan jag stoppa i bakfickan, så jag vill ju inte ha en storklump till kamera nu. Att samma funktioner finns är ju också ett krav. Undra om det är det här som kallas för lyxproblem?!

Nu har jag jämfört lite (för femtielfte gången sedan i somras) och tror att jag hittat en som kan vara av intresse…

Eller jag hittade egentligen en annan, Casio EXH10, men det var beställningsvara i hela landet, så det orkar jag inte. Man vill ju klämma och känna lite innan man slår till.

Jag får väl ta och pallra mig iväg till butiken och se om och vad jag kommer hem med.

Allmänt, ,

17 januari 2010

Posta en kommentar