Christina

I maj skrev jag om flera av mina älskade serier som lagts ner.. men med hösten kommer det alltid nya uppstickare och jag har redan hittat några som kan vara intressanta ersättare…

Beauty and the Beast

Från CW kommer en remake av Skönheten och Odjuret; TV versionen från CBS med Linda Hamilton som sändes i slutet på -80 talet. Eller den är väl rätt löst baserad på den i alla fall. ”Odjuret” är väl knappast nåt odjur – inte utseendemässigt i alla fall. Det är väl mer ”Odjurets” agerande som ska var av det otäcka slaget. Följde ju -80 talets version slaviskt, så det kan ju bli intressant att se vad CW kommer upp med sin nya show Beauty & the Beast.

The Mindy Project

Från Fox kommer en ny komediserie som ska vara lite åt Bridget Jones Dagbok hållet. Mindy är en framgångsrik gynekolog och proffissionell kan nog livet inte vara mycket bättre. Men det är värre med kärlekslivet… Där får hon aldrig riktigt till det. Låter det som nån vi känner kanske? 😛
The Mindy Project har premiär 25 september i USA.

 

Revolution

En serie som kan vara väldigt intressant är Revolution från NBC. Jag gillar ju lite såna där halv sci-fi filmer och serier (även om producenterna kallar den för äventyrsthriller) och den här verkar påminna lite om Terra Nova som var riktigt bra, men som lades ner efter bara en säsong. Jag är nog inte helt ute och cyklar om den visar sig var en hel del som filmen The Book of Eli också…. för det är rätt mycket den miljön som beskrivs… en framtid med tomma städer, utan elektricitet och teknologi och där det är var man för sig själv.

Go on

Så är det en till serie som bara är ett måste! Är ju ett stort Friends fan och sett hela serien säkert ett 10 tal gånger. Serien Joey kom ju som nån spin-off, men den blev ju inte långlivad. Courtney Cox, som spelade Monica i Vänner, har, förutom gästspel i några serier, haft 2 egenproducerade serier sedan Vänner tiden. Först var det Dirt som tyvärr lades ner efter 2 säsonger. Återigen… en serie jag följde. Sen kom då Cougar Town som fortfarande är vid livet, men det har halvflaggats lite för den också. Nu är det då Matthew Perry som fått sin ”egen” show Go On som sänds av NBC. Så oavsett vad den handlar om egentligen, så måste man ju bara ge den en chans om man är ett Vänner fan.

Tips,

6 september 2012

Posta en kommentar