Christina

När jag nu har lite ”skrivflyt” så är det väl bäst att klottra på innan vinden vänder…

Igår var en sån där dag då allt bara går fel… I alla fall efter jobbet…

Medans jag står vid spisen och fixar lite käk så sätter jag foten på handtagen till undre ugnen… (vet inte vad det heter, men du fattar nog vad jag menar med det). Några sekunder senare är foten ner i backen tillsammans med ena änden av handtaget… det hade alltså gått sönder.

Maten var klar och och varm så jag satte mig framför TV’n och började äta men insåg snabbt att jag inte kunde koncentrera mig på varken det ena eller det andra då tankarna var på det där jäkla handtaget.

Jag skruvade isär så mycket jag kunde och såg att det var ena skruven som gått av. Så det var ju egentligen inget trasigt… det var ju bara att byta skruv… Trodde jag i alla fall.

I säkert en timme försökte jag få bort den trasiga skruven från handtaget och provade allt ifrån avbitartång, vanlig tång och kniv. Men den satt verkligen stenhårt och jag fick knappt nåt grepp. Efter den där timmen som kändes som sju var det bara att ge upp. Även om det irriterade mig som satan att jag inte kunde få till handtaget igen. Jag gillar verkligen inte att ha ofärdiga saker liggandes, då har jag svårt att koppla av.

På grund av att en enda sketen skruv saknades så gick det inte att få ihop luckan och öppnar jag nu den så går den i två delar. Kul! *sarkasm*

Eftersom att jag inte fått ut skruven är handtaget värdelöst och jag började bläddra i IKEA katalogen. Kanske dom hade nåt handtag med rätt CC mått. Möjligt… men dom hade inte ett enda handtag i katalogen i alla fall. När jag sätter tillbaka katalogen i en sån där tidskriftsamlare av kartong skär jag mig på helvetesskapet också. Djupt och stort står mellan tummen och pekfingret.

Suck… det var verkligen inte min dag.

Men idag blev det en positiv kick istället…. listade till slut ut vad som var fel i en programmering som jag hållt på med i flera dagar för att få till så att det blir rätt! Blev rätt lycklig över det kan jag säga. .

Varför gå på Liseberg eller Gröna Lund när jag åker bergådalbana alldeles gratis här hemma i vardagen 😀

En kommentar än så länge.

  1. Carina Danielsson skriver:

    Ring fastighetskötaren. Du vet, han som erätter Pappa ,
    ”härhemma”.

Posta en kommentar