Christina

Under de senaste 24 timmarna har det hänt ovanligt mycket för en måndag… eller för ett dygn i mitt liv över huvud taget!

För ganska precis ett dygn sedan var jag bjuden till Kjeell’arna på middag. Men steken ville inte riktigt med sig och det tog 1½ extra innan flera vrålhungriga magar fick sig lite kalasmat. Men det var värt att vänta på! Ungsstekt lamm, hemgjord potatismos, sky och broccoli. Mmmm…. När jag kom hem blev det inte många minuters tv tittande innan ögonlocken slog igen.

Så blev det då idag med strålande sol, droppande från tak och… (trumslag)… torr asfalt! Tänk att man kan bli så glad av lite asfalt. Det har verkligen varit vårväder idag och det känns i hela kroppen.
Jag fick även frågan om jag ville ha gossevoffsigen på lördag natt. Det är väl självklart!!! Vem kan motstå att mysa med Milton?!
Inte nog med det, dag fortsatte med ännu mer glädjande nyheter; jag fick bilen tvättad! Sist den fick sig en omgång var av svåger i Juli, så det var verkligen på tiden. Nu kan jag ju vänta ett halvår igen tills jag far och hälsar på syster 😛 (Du ser Klas, jag sa ju att jag skulle hitta på nya arbetsuppgifter åt dig 😉 )

Det senaste dygnet har, sammanfattat, varit kanon och nu väntar ett skumbad som följs av en TV middag till nya avsnitt av Lyxfällan och Solsidan.

Allmänt, , , , ,

28 februari 2011

En kommentar än så länge.

  1. Pernilla skriver:

    Vilket underbart dygn! 🙂

Posta en kommentar