Christina

Den här veckan har jag legat i och fått upp 4 nya gratis mallar, varav en på förfrågan. De nya mallarna är Andrahandskontrakt, Bodelningsavtal, Samboavtal och Lönebesked.

Vad har hänt mer i veckan då? Hm.. jo jag har ju putsat fönster. Lite smårandinga och fläckiga här och var, men nu är dom i alla fall putsade för i år.

Har haft sommarvärme hela veckan, med undantag för halva dagen igår då himlen öppnade sig och det bara vräkte ner. Idag på förmiddagen var det lite mulet och småkallt, men nu lyser solen och värmer igen.

Torka på ord och händelser… Men nästa vecka blir det liv i luckan :)

Syster med familj kommer upp på torsdag och stannar till följande måndag. Jag läääängtar sååååå mycket! På fredagen blir det lite personalaktivitet med grillning och kubb, så då vill jag ha finväder tack!

Nä, nu är jag uttråkad, så lite mat och tv på det här…

En kommentar än så länge.

  1. Shahin skriver:

    Tack för det. Jag letade efter en gratis lönebeskeds mall.

    Med vänliga hälsningar
    Shahin

Posta en kommentar